O nama

Osnovana 1989. godine u Leskovcu, krojačka radnja Biba je lider u jednoj od najstarijih i najznačajnijih zanatskih delatnosti-pružanju krojačkih usluga.

Nakon dugogodišnjeg iskustva u tekstilnoj industriji, koje je rezultiralo mnoštvom zadovoljnihi lojalnih klijenata, krojačka radnja Biba otvara vrata i Vama ma gde god se Vi nalazili na teritoriji Srbije. Od sada možete i Vi postati korisnik naših jedinstvenih usluga popravke farmerica i time izbeći bacanje istih.

Zahvaljujući stručnom kadru, višegodišnjem iskustvu i najsavremenijoj opremi, u poziciji smo da sredimo Vaše farmerice do te mere da ne samo da će njihov vek trajanja biti značajno produžen, već ćete imati utisak da ste dobili potpuno novi par farmerica. Od najmanje izlizanosti teksasa, oštećenih gajki ili džepova, nedostatka dugmadi ili pokvarenog rajsferšlusa, do potpune pojave rupa zbog kojih niste u mogućnosti više da nosite.

Vaše omiljene farmerice, skoro da ne postoji problem koji ne bi mogli da rešimo za Vas. Ali nemojte nam verovati na reč, pogledajte slike naših radova u galeriji, iskustva naših vernih klijenata na društvenim mrežama i pošaljite nam Vaše farmerice na reparaciju.

Ono što možemo da Vam obećamo je obostrano zadovoljstvo i ponovna saradnja u budućnosti.

Related Images: