Kako poslati farmerice

Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših usluga i kako bi dobili najprecizniju informaciju o ceni i mogućnosti popravke, molimo Vas da nas kontaktirate popunjavanjem naše kontakt forme ili putem društvenih mreža , a mi ćemo Vam odgovoriti u roku od 24h.

Sama forma Vam pruža mogućnost da izaberete vrstu uluge koja Vas interesuje, opišete problem koji želite da rešimo za Vas i pošaljete sliku Vaših oštećenih farmerica.Nakon toga, farmerice možete doneti lično kod nas ili ih poslati bilo kojom kurirskom službom na sledeću adresu :

Krojačka radnja Biba
Trg revolucije bb
Tržni centar hotel Beograd, lokal br 4
16000 Leskovac

Zbog velikog obima poslovanja i u zavisnosti od komplikovanosti izrade, molimo Vas da imate razumevanja i pružite nam rok od 3 do 10 radnih dana, a mi Vam garantujemo da će u tom roku farmerice biti popravljene i vraćene kao nove na Vašu kućnu adresu.

VAŽNO: Iz higijenskih razloga, poštovanja prema našem radu i u cilju uspešne saradnje, molimo Vas da farmerice pre donošenja ili slanja budu oprane i čiste. U suprotnom rad nije izvodljiv i farmerice ce biti vraćene. Izuzetak predstavljaju nove farmerice kojima je potrebno sredjivanje.
Hvala na razumevanju!

Formular/Upitnik

[contact-form-7 id="244" title="Untitled"]

Related Images: